what ever have been happen in my life, i've through it all. it's not easy to be me but i'm strong enough to patient with anything :)

HARI YANG MALANG!! (18.7.2011)

Arini aku nk ceritekan sesuatu yg memang bangang bagi aku.. HAHAHA...
start dari kitorg berjalan nk gi kelas... lapeas bape langkah je ieka boleh patah balik umh sewa sebab tertinggal pendrive yang ade keje programming... sejak dari SAAT itu!!! terjadi la kejadian2 malang antare kami berempat! HAHAHA.... lepas 1 kls 1jam kitorg menempek la kt cafe menunggu kls seterusnyee... tunggu punye tggu... last2 kelas batal.. 3jam da tgguu... kalo tw awal2 xde la kitorg menempek kt situ.... ontheway nk balik aku gi check duit PTPTN.. dengan semangat yg melonjak last2 duit PTPTN aku xde jgk!! 2 minggu da wei.. org len tgah kaye aku je minskin pape kedana.. HAHAHA.... dengan kelas yg padatnye... aku pon balik la umh.. tu tup!! nana plak hilang kad matrix.. HAHAHA.... lgi la kelam kabotnye.. nasib bek la aku ade 2 kad matrix boleh bgi die pnjm utk sementare waktu.. HAHAHA... pastu kitorg pon kuar utk kls 2.30... da sampi kampus kitorg naik tangge reramai gi kls... last2... pprrreeeeekkkk!!!! aku terpijak kain baju kurung aku sampai LOBOS!!  bkn kecik... tapi BESOR!! maluuunnnyeeee!!!! sume org gelakkan aku! HAHAH...nmpk kaki aku bejalan kesane kesini.. berangin je aku rase kt kaki aku... malunyee jgn kate la nk bejalan balik umh tu.. da masok LAB... lect nk tgok keje yang dalam pendrive tu.. aku bukak2 xbole detect la plak! sebab lain software... HAHA.. lagi la aku rase xbergune je.. HAHAHA... ieka plak kene berdiri sebab xdpt jwab soalan lect.. hadooii!! kelam kabot jela isnin nie.. HAHA...
xpela.. aku redho dan bersabar keatas ape yang berlaku... mungkin dugaan aku untuk menghapus dosa kecik.. HAHA.... ringan cikit bahu kiri aku yang da xterlarat nk pikul nie.. HUHUHU..
AKHIR KATE!! JANGAN PATAH BALIK KALAU TERTINGGAL BARANG... MUSYKIL SESUATU YANG XDIINGINI AKAN BERLAKU! PESANAN RINGKAS DARI MASLINA ARIFFIN!


4 comments:

Nana Slamat 18 July 2011 at 04:31  

'HEPI' giler ari nihh!!!!!!!!

maslina binti ariffin 19 July 2011 at 00:09  

HAHAHA.. aku sedih ko happy plak ek.. HAHA

ieya 20 July 2011 at 06:16  

huhuhu .aku simpati weh .

maslina binti ariffin 20 July 2011 at 09:05  

HAHAHA.... sayang jgk ko kt aku.. troko da upe aku time tu... kalo minx derma mcm tu mesti dapat byk.. HAHAHA

Total Pageviews

© DIARY HIDUP CIK PHONG, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena